Yläkaupungin Yön historiikki on julkaistu – saatavilla myös hyväntekeväisyyspaita vuoden 1992 kissaprintillä!

22.5.2024

Yläkaupungin Yön historiikkiteos Hyvää Yötä! (ja kauniita tosiasioita) nyt verkkokaupassa!

Yläkaupungin Yön historiikkiteos Hyvää Yötä! (ja kauniita tosiasioita) julkaistiin viime viikolla festarilauantaina 18.5. Historiikin kirjajulkkarit järjestettiin yliopiston kirjastorakennus Lähteessä.

Teos käsittelee Yläkaupungin Yön historiaa ja vaiheita vuosi vuodelta. Tarinoita löytyy aina vuonna 1992 järjestetystä ensimmäisestä Yläkaupungin Yöstä vuoden 2023 festivaaliin. Yli 220 sivuista historiikkia varten on haastateltu kymmeniä Yläkaupungin Yön työntekijöitä, esiintyjiä ja yhteistyökumppaneita. Kirjan on kirjoittanut Juha Mäkinen (artikkelikuvassa oikealla) ja taittanut Anniina Lius. Kirjan on julkaissut Yläkaupungin Yö ry.

Kirjajulkkareissa oli paikalla lukuisia yhdistyksen vanhoja työntekijöitä ja kosolti uteliaita. Kunniavieraana paikalla oli yhdistyksen pitkäaikaisin toiminnanjohtaja, vuoteen 2012 asti Yläkaupungin Yötä johtanut Markus Latvala.

Historiikkiteos on nyt myynnissä Yön verkkokaupassa. Kirjan hinta on Yläkaupungin Yön jäsenille 25€ ja muille 29€. Historiikkia voi ostaa myös suoraan Yön toimistolta laittamalla sähköpostia [email protected] ja ehdottamalla noutoaikaa. Kirjaa on tulossa pian myös kirjastoihin ja valikoituihin kivijalkaliikkeisiin. Tällä hetkellä kirjaa on saatavilla jo Antkvariaatti Lukuhetkestä (Kauppakatu 17, Jyväskylä) sekä levykauppa Kaivoksesta (Kauppakatu 7, Jyväskylä)!

 

 

 

 

 

KSESY:n hyväntekeväisyyspaidat ovat vihdoin täällä!

Myös Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistyksen hyväntekeväisyyspaidat ovat viimein saapuneet Yön verkkokauppaan! Valkoista t-paitaa koristaa ihka ensimmäisen, vuoden 1992 Yläkaupungin Yön grafiikka. Grafiikan on tehnyt Elisa Pesonen. Paita on luomupuuvillaa ja printti tehty laadukkaalla silkkipainatuksella käsityönä Jyväskylän Yläkaupungilla, Minna Canthin kadun Liike22:lla.

Paidan hinta on 29€. Kaikki myyntituotot lahjoitetaan Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistykselle kissojen hyväksi. Toimitusaika tällä hetkellä on noin viikko.

Myyntiin on tulossa pian myös uusia festarituotteita tämän kevään kissaprinteillä.

Seuraa Yön somekanavia saadaksesi lisätietoa @ylakaupunginyo